Over ons

Ons verhaal

Bij GadGreen hebben we altijd geloofd dat kleine veranderingen grote impact kunnen hebben. Het begon allemaal met een passie voor duurzaamheid en een verlangen om de wereld een beetje groener te maken. Als oprichter, Wessel Duivenvoorde, begon ik deze reis met een simpel idee: Laten we duurzame producten gemakkelijk toegankelijk maken voor iedereen, zodat we samen een positief verschil kunnen maken.

Wat we doen

Onze webshop is de vrucht van lang onderzoek, toewijding en liefde voor het milieu. We hebben elk product zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge duurzaamheidsnormen en persoonlijke overtuigingen. Bij GadGreen gaan we nog een stap verder: we zijn vastbesloten om klimaatneutraal te opereren. Dit betekent dat we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en onze CO2-uitstoot volledig compenseren.

We zijn er trots op dat we gebruik maken van gerecyclede verpakkingen om afval te verminderen en een bijdrage te leveren aan een duurzame economie. Bovendien bieden wij uitsluitend milieuvriendelijke leveringsopties, zoals groene bezorgdiensten. 

Onze belofte

Bij GadGreen streven naar transparantie en eerlijkheid. We weten dat duurzaamheid meer is dan een marketingterm; het is een levensstijl die we omarmen. We werken samen met partners die dezelfde passie delen en we zijn er trots op dat we een positieve impact hebben op deze planeet.

Jouw bijdrage

Wanneer je bij ons winkelt, maak je deel uit van onze groene reis. Samen verminderen we afval, ondersteunen we eerlijke handel en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. We danken je voor je steun en vertrouwen in ons bedrijf.

Samen kunnen we een wereld verschil maken. 

100% Klimaatneutraal

Onze webshop is 100% klimaatneutraal. Dit betekent dat we alle uitstoot die gepaard gaat met onze activiteiten volledig compenseren. In samenwerking met onze partners planten we bomen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo zorgen we voor een gezonde toekomst voor onze planeet.

Slim Verpakken

We nemen actie om papierverspilling tegen te gaan door onze verpakkingen aan te passen aan het formaat van het product. Dit zorgt ervoor dat er meer pakketten tegelijkertijd in de bezorgwagens passen, waardoor de uitstoot van bezorgdiensten wordt verminderd. Onze verzenddozen zijn vervaardigd uit gerecycled papier en zijn volledig recyclebaar. Hetzelfde geldt voor alle opvulmaterialen die we gebruiken.

Samen Duurzaam

We werken uitsluitend samen met bezorgdiensten die zich ook inzetten voor klimaatneutraal bezorgen. Bovendien kiezen we onze partners zorgvuldig uit, en werken we alleen samen met bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen zetten we ons in om jouw bestelling zo duurzaam mogelijk bij jou thuis te bezorgen.